Osta oikeita osakkeita ja kerää osinkosi etoro

Osta oikeita osakkeita ja kerää osinkosi etoro

etoro voimme joko ostaa kohde-etuuden tai käydä kauppaa osakkeen CFD:llä. Tämä tarkoittaa, että meillä on sekä mahdollisuus ostaa oikeita osakkeita ja saada niistä osinkoja että käydä CFD-kauppaa vipuvaikutuksella kuten muillakin välittäjillä.

Alla olevassa kuvakaappauksessa näet Facebook-osakkeiden kohde-etuuden oston.

etoro osakkeet
Seuraavassa kuvakaappauksessa näet, millaista olisi ostaa tai myydä CFD:tä Facebookin osakkeisiin.

5. Osta oikeita kryptovaluuttoja tai käy kauppaa niiden CFD:llä.
Yksi suurista syistä, miksi eToro on kuuluisa on sen laaja valikoima kryptovaluuttoja, mutta on, että kuten osakkeet voimme myös ostaa todellisia kryptovaluuttoja lodear tai voimme valita toimimaan cfd kuten yleensä tarjoamme loput kaupankäyntialustat.

Seuraavassa kuvakaappauksessa näet XLM:n (Stellar) oston.

Seuraavassa kuvakaappauksessa näet, miten ostaa tai myydä XLM CFD (Stellar).

etoro kryptovaluutat cfd

6. CopyPortfolios
Etoro vie sosiaalisen kaupankäyntialustansa askeleen pidemmälle ja antaa meille mahdollisuuden kopioida heidän tai heidän kumppaniensa luomia salkkuja. Näistä salkuista voimme löytää ryhmät yrityksiä tai omaisuuseriä, jotka liittyvät yhteiseen teemaan, jotta voimme sijoittaa niiden indeksiin. Mutta siinä ei ole vielä kaikki: tarjolla on myös CopyPortfolioita, joissa on parhaat tai seuratuimmat kauppiaat, sekä eToron kumppaneiden luomia CopyPortfolioita.

Toimintatapa on samankaltainen kuin Ibex-indeksissä, joka koostuu Espanjan voimakkaimmista yrityksistä, tai ETF-rahastossa.

Ainoa haittapuoli on se, että tarvitset vähintään 5000 dollaria, jos haluat osallistua johonkin näistä salkuista.

etoro copyfunds
Aiempi suorituskyky ei ole osoitus tulevasta suorituskyvystä.

7. e-Toro on alusta kaikille!

Olemme jo antaneet sinulle 6 enemmän kuin tarpeeksi syytä kokeilla tätä alustaa, mutta kannattaa pitää mielessä, että eToro on alusta kenelle tahansa.

Kokeile eToron demotiliä nyt ilmaiseksi ja virtuaalisella 100 000 dollarilla.
Vieraile sivustolla
75 % yksityishenkilöiden CFD-tileistä menettää rahaa

Aloittelijoille
Olitpa sitten aloittelija, joka haluaa päästä alkuun kaupankäynnin maailmassa tai vain sijoittaa rahaa ja ansaita hieman ylimääräistä. etoro voit yksinkertaisesti kopioida kauppiaita, jotka tekevät työn puolestasi, tai voit yksinkertaisesti päättää sijoittaa CopyPortfolioon ja jättää sen rauhaan joksikin aikaa.

Väliaikainen
Jos sinulla on jo jonkin verran tietoa kaupankäynnistä, voit myös hyödyntää muiden kopioimista, mutta sinulla on myös mahdollisuus, että jos olet hyvä siinä, ihmiset seuraavat sinua ja voit ansaita rahaa antamalla ihmisten kopioida kauppojasi tai yksinkertaisesti valitsemalla CopyPortfolion, johon sijoittaa.

Ammattilaiset
Jos olet jo kauppias, joka ansaitsee rahaa kaupankäynnillä, voit ansaita lisäansioita käymällä kauppaa etoro ja näyttämällä ihmisille voittojasi, jolloin he voivat kopioida kauppojasi. Sinulla on myös lukuisia varoja, joilla voit käydä kauppaa, ja laaja valikoima kryptovaluuttoja tai osakkeita, joilla voit käydä kauppaa.